Kukkakimput, asetelmat ja koristeet

Kukkakimppu

Kukkakimppu on monikäyttöinen ja suosituin sidontatöistämme. Kimpulla voi muistaa, onnitella, kiittää, ottaa osaa, pyytää anteeksi, sisustaa, somistaa, koristaa, ilahduttaa, muistuttaa, piristää, kannustaa…

Kimppu voi olla runsas tai tyylitelty, korkea tai matala, yksivärinen tai värikäs.  Parasta kukissa onkin yhdistelemisen mahdollisuus lähes rajattomasti.

Sidomme päivittäin valmiita kimppuja myyntiin, joista on helppo valita tilanteeseen sopivin. Meiltä löytyy myös aina runsas valkoima  leikkokukkia, joista floristimme ja kukkamyyjämme sitovat mieleisesi kimpun. Kimpun hoito-ohjeet kerromme samalla, jotta kukista on iloa mahdollisimman kauan.

Kukkakoristeet

Kukkia voi käyttää koruina hiuksissa, olkapäällä, ranteessa, nilkassa…koru on taatusti persoonallinen ja kantajansa tyyliin sopiva. Nykyaikaiset tekniikat varmistavat kukkien kestävyyden ja niiden helpon käytettävyyden.

Kukilla voi koristaa lähes kaikkea- kirjoja, pulloja, astioita,kravatteja ja vaikka kumisaappaita.  Näin lahjat ja kukat liittyvät saumattomasti yhteen ja kertovat huomaavaisesta lahjanantajasta.

Kukka-asetelmia käytetään useissa eri tapauksissa, onnitteluista  työpöydän  piristäjiin. Liikkeistämme löydät sopivia astioita asetelmille tai voit myös tuoda oman ruukun tai maljakon, joihin sidomme tarkoitukseen sopivat kukat.

Tilakoristeet

Suunnittelemme kukkakoristeet tarkasti tilan, käyttötarkoituksen ja värien mukaan. Tarvittaessa toimitamme kukat juhlapaikalle. Koristeeet voidaan tehdä omiin maljakoihin tai astiat voi lainata liikkeestämme.

Aina ei tarvita astioita koristeiden tekemiseen, sillä kukkakoristeita voidaan tehdä käyttäen apuna erilaisia verkkopohjia, luonnonmateriaaleja ja muita alan ammattilaisten keinoja, jotta koristeet sopivat tilaisuuteen.

 

© Copyright - Pajunkukka - Sivuston tuotanto: Netura